Торино и Интер завършиха 2:2 в първи мач от 29-ия кръг на италианската Серия "А". Срещата на "Олимпико" в Торино бе изключително интересна и премина през няколко обрата, а головите положения следваха едно след друго.

Интер успя първи да открие резултата в 27-мата минута, когато Данило Д'Амброзио подаде от тъч на Жофри Кондогбия и френският халф реализира с чудесен индивидуален пробив, започнал от самата аутлиния.

Радостта на "нерадзурите" обаче бе съвсем кратка, тъй като само 6 минути по-късно Даниеле Басели с глава възстанови равенството.

Басели бе забравен непокрит при едно центриране от корнер и от границата на вратарското поле прати топката в долния десен ъгъл на Самир Ханданович.

Словенския страж нямаше какво да направи и в 59-ата минута, когато ганаецът Арифийе Акуа направи обрата пълен в полза на Торино.

Антонио Кандрева обаче възстанови равенството в 62-рата минута с удар от малък ъгъл.

В оставащите 30 минути и двата отбора хвърлиха всички сили в атака, но и Джо Харт, и Ханданович се отличиха с някои ключови спасявания, а няколко пъти крилото на гостите Иван Перишич стреля и над вратата от чисти позиции.

В класирането тимът на Интер запази петото си място с 55 точки, една по-малко от четвъртия Лацио, който утре гостува на Каляри. Торино пък е на 10-а позиция с 40 пункта.