Младият нападател на Интер Габриел Барбоса, по-познат като Габигол, се извини за поведението си по време на успеха с 3:1 над Лацио в неделя.

20-годишният бразилец, който пристигна в тима на Интер през миналото лято срещу сумата от 30 милиона евро, не се появи в игра на "Олимпико", въпреки комфортния аванс на "нерадзурите" от 3:1 и това, че бяха с двама души повече на терена. След като старши треньорът Стефано Веки извърши трите си смени, Габигол реагира гневно и направо се прибра в съблекалнята, без да чака края на мача.

Барбоса, смятан в родината си за един от най-талантливите играчи в Бразилия в последното десетилетие, има едва 9 мача за Интер, нито един от тях като титуляр и общо едва 111 игрови минути с един гол на сметката си.

Габигол дебютира в мъжкия футбол едва 16-годишен за тима на Сантос, като за три сезона реализира впечатляващите за тийнейджър 57 гола. Той се разписа и при дебюта си за националния отбор на Бразилия срещу Панама, бе в състава на "селесао" за Копа Америка Сентенарио и помогна на родината си да спечели златния медал на Олимпийските игри в Рио де Жанейро.