Интер ще направи нов опит да се подсили полузащитника на германския шампион Байерн Мюнхен – Артуро Видал, пише Tuttosport.

Според изданието, "нерадзурите" са убедени, че след уволнението на Карло Анчелоти, ще имат много по-голям шанс да привлекат чилийския национал, който спечели четири последователни титли с Ювентус.

Интер проявяваше интерес към Видал още през лятото, но тогава Карлето беше категоричен, че халфът е един от най-важните му футболисти и блокира подобна сделка. Самият футболисти също нямаше намерение да преминава на "Джузепе Меаца", но според торинското издание, Видал вече е склонен на подобна стъпка.

Шансовете за вероятна сделка обаче са малки и за това Интер има резервни варианти. Това са Рамиреш и Алекс Тейшейра, които играят в Дзянсу Сунинг, който е сестрински клуб на миланци заради общите им шефове.

По-рано през деня стана ясно, че Милан иска да вземе за треньор Антонио Конте от Челси. Именно спецът и Видал бяха с основна заслуга за възраждането на Юве след скандала Калчополи.