Капитанът на Интер Мауро Икарди заяви, че не е доволен от победата с 3:2 над Сампдория. “Нерадзурите” водеха с 3:0 след гол на Милан Шкриниар и два на Икарди, а освен това удариха три пъти гредите. Гостите обаче можеха да си тръгнат с точка от “Сан Сиро”, след головете на Давид Ковнацки и Фабио Куалярела, като в последните минути опитаха да вкарат и трети. 

“Не съм доволен и честно казано съм леко бесен. Ударихме три греди, а освен това провалих няколко атаки. Трябва да поработим върху това. Не бива да рискуваме да губим точки от подобни мачове. 

Знаем какъв отбор имаме и какво искаме да постигнем, особено с този невероятен треньорски екип. Гордеем се от постигнатото дотук, но има много дълъг път пред нас и трябва да го продължим. 

Следващият мач ще бъде много тежък. Можехме да вземем и по-добър резултат срещу Наполи, но поне опитахме. Знаем, че можем много повече. Трябваше да приключим мачът със Сампдория още през първото полувреме, защото доминирахме и имахме много положения. Не бива да допускаме подобен спад в играта ни”, каза Икарди.