Семейството на бившия футболен национал Благой Георгиев окончателно се разпадна, след като футболистът бе хванат в крачка с ексгоденицата на бизнесмена Христо Сираков - Биляна Евгениева.

Това бе неговата втора публична изневяра, след като заряза половинката си Христина заради фолкпевицата Лияна. Тогава обаче двамата намериха сили да се съберат отново, роди им се и второ сете. И когато всички очакваха, че набожният Благой се е кротнал, се появиха папарашки кадри как палува с Биляна.

И двамата вече са далеч един от друг, дори са изтрили и общите си спомени от социалните мрежи. Защо обаче Христина изхвърли толкова категорично Благой, и то с две деца - на четири и на една годинка?

В светските среди изплува нова версия. И тя е, че спътницата на Георгиев е намерила опора при друг мъж, пише сп. Story. В подкрепа на тази теза е самото поведение на Витанова, която не дава вид на страдаща жена, дори напротив - цяло лято купонясва с приятелки.

Дали е възможно примерната, с образ на икона и майка мъченица да си е намерила заможен любовник, който й сваля звезди? Между всички хули, които в последните месеци се изляха върху главата на презрения женкар, в коментарите в интернет се прокрадваха и такива, които твърдят, че Христина съвсем не е това, което изглежда.

По повод информацията, че в момента Благо е взел при себе си в Русия дъщеричката си Йоанна и отговор към нея как ще успява да хойка, като детето е при него, анонимен коментатор репликира:

„В момента дъщеря му е там, а скоро и Давид ще отиде, а за хойкането му – не се притеснявайте. Важното е, че Христина ще може напълно спокойно да си хойка тук. Защото тя единствено това може – да хойка!".

Клюката я свърза с ММА боец, приятел на Любо Чука, с когото флиртувала на морето, пише списанието. Както и с милионерския син Младен Самуилов, на когото му се носи славата на Казанова. Бившата гимнастичка обаче засега пази мълчание дали има нова тръпка.