Сексбомбата Нивес Целзиус продължава да провокира своите почитатели. Този път бившата съпруга на хърватския футболист Дино Дърпич го направи в клип към песента си "Инферно", публикуван на профила й в социалната мрежа Туитър.

Певицата, която не крие постоянния си сексуален глад, влиза в ролята на Ева с ябълката в райската градина. За по-голям ефект изпълнителката пее в опасна близост със змията, която символизира първородния грях.

Интересното е, че чаровницата е загърбила развода с Дърпич, с когото имат две деца. Двамата се разделиха официално през пролетта. И докато тя записва нови песни, той е свободен агент и не може да си намери отбор.

Родена като Нивес Желкович, 32-годишната хърватка избира псевдонима си заради възхищението си към шведския физик Андерс Целзиус.

Тя разкрива, че като тинейджър е била влюбена в Алесандро Неста и Пипо Индзаги. Една от големите й мечти е да прави секс на покрива на стадион "Сантяго Бернабеу" в любимия й град Мадрид...

Тя вече има опит, защото преди години разкри как е правила секс на стадион "Максимир" с бившия си съпруг.

Преди време Целзиус взриви музикалните среди с хита "Гол", чийто текст ще се помни дълги години.

"Изпълни ме като Роналдо... Гол, гол, гол... вкарай ми гол...Аз съм гола, ти си гол, вкарай ми..гол... надиграй ме на финала... Бъди моят Фернандо Торес, продължавай да ме изпълваш като Роналдо...разклати ме, мой малък Меси", се пее в невероятния музикален хит.

Нека си го припомним: