Кристиано Роналдо е фаворит за спечелването на Златната Топка за най-добър футболист на 2014-та година.

Португалецът има шанс да спечели и второ отличие за номер едно през годината, макар и не такова, каквото би му харесало.

Той е един от номинираните играчи за "Симулант на годината". Наградата е закачлива игра на думи и се казва Фалон Д'Флор (преведено паднал на земята) и е подобна на оригиналното име на Златната Топка - Балон Д'Ор.

Нападателят на Реал Мадрид спечели номинация за изпълнението си срещу Селта, където падна на земята след минимално дръпване за рамото от съперник.

Друг от именитите футболисти е Ариен Робен, който се хвърли като прострелян на световното първенство, за да спечели дузпа срещу Мексико.

Също от световното първенство печели номинация и Луис Суарес, който първо ухапа Джорджо Киелини, а след това сам се хвърли на земята.

Представител на Мондиала е и нападателят на Бразилия Фред, който спечели меко казано спорна дузпа срещу Хърватия.

Макар и да не са много популярни имена, другите двама претенденти за Симулант на годината имат изключително силни основания да спечелят първото място.

Джанкарло Гонсалес от американския Кълъмбъс се хвърли на земята след минимално докосване от Крис Вондоловски.

Нападателят на Лийдс Адриан пък бе достоен за Оскар за изпълнението си, макар преди това да имаше нарушение на Ръсел от Дарби Каунти.

Гласуването на Симулант на Годината може да видите тук http://fallondfloor.com/