Спипаният да шофира седем години без книжка Марко Ройс няма да остане без шофьор. Само за последните няколко дни в тази роля влязоха баща му, двама приятели и съотборникът му Свен Бендер.

Сега суперзвездата на Борусия Дортмунд получи предложение от германската сексбомба Джордан Карвер, която е готова да го вози в автомобила си, но само ако крилото обещае да се присъедини към любимия й клуб Байерн Мюнхен.

Както е известно, именно баварците са считани за един от големите фаворити за подписа на острието, чийто договор изтича през лятото на 2017 година, но още в края на сезона той може да бъде откупен за 25 милиона евро.

"Марко, любов моя. Аз не само искам да съм твой шофьор 24 часа в денонощието, но мога да ти помогна да си върнеш шофьорската книжка обратно. Само трябва да се съгласиш на следните условия: или трябва да ме обичаш, или да напуснеш Борусия Дортмунд и да се присъединиш към Байерн. Малко съм ненаситна, но и двете опция са страхотни", сподели палавницата.

Според вестник "Билд" Ройс се е сдобил с фалшива книжка през 2009 година и няколко пъти е плащал глоби за превишена скорост. Той беше одрусан с 540 000 евро за издънката.