Най-успешната състезателка в женския бокс Регина Халмих отново се съблече за списание "Плейбой", 12 години след като свали дрехите за изданието.

Постигналата 54 победи и едно равенство в 56 професионални срещи блондинка бе световна шампионка от 1995 до 2007 година.

"Мина доста време оттогава и много неща се промениха. Преди 12 години се чувствах много млада. Сега наистина се чувствам като жена", казва 38-годишната германка пред изданието.

"Повечето мъже, които харесвам са интелигентни, с чувство за хумор и спортни натури. Хуморът го намирам за изключително секси."

"Дали съм станала по-добра в секса, в сравнение с преди години? Разбира се, човек се развива и в тази насока с времето."

"Предлагаха ми много пари, за да подновя кариерата си, но аз без това изкарвах достатъчно. И нещо много по-важно: аз имам една безумна статистика в женския професионален бокс и никога няма да я заложа на карта", добави Регина.

В началото на века Регина Халмих участваше в боксов мач с ексцентричния водещ Щефан Рааб. Съдията на няколко пъти направи опит да прекрати двубоя, страхувайки се за здравето на Рааб.

Той обаче не се отказа и завърши двубоя със счупен нос. По-късно Регина му даде реванш и отново го тръшна...