Руският национал Артьом Дзюба разгневи едновременно селекционера на сборная Фабио Капело и съпругата си. Нападателят на „Ростов” успял да впечатли италианския спец, който го повикал за евроквалификацията с Черна гора.

Неколкодневният лагер с националния тим обаче се оказал прекалено тежко изпитание за нагона на 27-годишния футболист. Той сварил удобен момент и се измъкнал от хотела, в който бил настанен тимът.

Звъннал на спортната журналистка Мария Орзул, която охотно се отзовала. Играчът поканил блондинката в колата си, където интимният им разговор бързо преминал в целувки и други ласки.

Когато мераклията обаче решил да премине на друго ниво, мадамата му отказала, след което си тръгнала и го оставила неудовлетворен.

След като изтърва секса, Дзюба ще има още неприятни изживявания. Строгият Капело със сигурност ще накаже недисциплинирания играч, тъй като според обичая си е наложил абсолютна забрана на футболистите да се срещат с жени преди мачовете.

Освен това Дзюба вероятно ще има проблеми с жена си, която е майка на двегодишния му син. За капак играчът със сигурност ще си навлече гнева на феновете на родния си „Спартак”. Любовницата му е върла фенка на „Динамо” и е водеща в клубната телевизия на „милиционерите”.