Николай Михайлов трябва да е щастлив, че бийгълът Пурин не е българско куче, защото тогава дори силните позиции на татко Боби нямаше да му осигурят титулярно място в националния ни отбор.

Четирикракият сладур Пурин вече има десетки хиляди почитатели в интернет, демонстрирайки страхотни умения като футболен вратар и скейтбордист.

Собственикът на кучето споделя, че то само търси контакти с топката и прави всичко възможно, за да стане още по-добър вратар.

Домашният любимец не само успява да парира ударите към своята врата, но предугажда посоката на удара и в повечето случаи дори успява да улови топката с лапите си.

Синът на Борислав Михайлов със сигурност може да завижда на Пурин, особено като се има предвид неадекватната му реакция при първия гол за Италия при равенството 2:2.

Бийгълчето може да предизвика завист не само у Ники, но и у неговия нов "брат" Валери Божинов, който изпитва трудности с вкарването на голове.

В началото на второто видео може да видите и уменията на Пурин в офанзивен план. Преценете сами дали неговият нюх към отбелязването на попадения е по-добър от този на Божинов.