Здравейте, уважаеми читатели, на Gol.bg. Днес стартира нашата нова рубрика - "Звездни семейства". Всяка събота ще ви представяме по едно популярно спортно семейство и ще ви предоставяме кратка ретроспекция на неговото развитие във времето.

Спортистите са звездите на терена, но извън него правилата се променят и под светлината на прожекторите застават нежните им половинки и техните деца.

Добили още по-голяма популярност покрай мъжете си, красавиците бързо стават едни от най-търсените и ухажвани дами за снимки и реклама, същото се отнася и за наследниците им, които имат и "тежката" съдба да имат известни родители.

Офертите от телевизии и списания валят една след друга, а интервютата и фотосесиите стават ежедневие. Без съмнение едно от най-звездните спортни семейства е това на Дейвид и Виктория Бекъм и именно с него ще стартира нашата нова рубрика.

Въпреки факта, че Дейвид Бекъм е достигнал безпрецедентни висоти в спорта и се превърна в икона за милиони хора, една от най-важните причини за неговата гордост са синовете и дъщеря му. Всеки знае, че този играч    в продължение на много години е щастливо женен за бившия вокалист на популярната британска група Spice Girls и успешен моден дизайн – Виктория.

И сега тази двойка се радва на прекрасни деца. Бекъм, който приключи с кариерата си, намира време за все повече социални събития, на които често се появява не само с жена си, но и с най-големите си деца. Те са свикнали още от малки около тях да има папараци заради баща им.

Колко деца има семейството

Много почитате ли се чудят  на многото деца на звездната двойка? Те са горди родители на четири деца – три момчета и едно момиче. И всички много си приличат с тях. Въпреки младата си възраст, те показват любов към футбола и други спортове. Цялото семейство редовно посещаваше мачовете на  бащата, а в свободното време играят помежду си. Също така ясно се вижда и интереса на малките към модната индустрия.

От ранна възраст малката дъщеря на Бекъм е окичена с най-добрите и модерни дрехи, а кариерите на Дейвид и Виктория само укрепват повече семейството. В пресата излизат все повече снимки как фамилията се забавлява все повече и повече с най-различни забавления. Родителите не лишават децата от любовта си. Но кои са децата им?

Бруклин Бекъм

Легендарният футболист стана баща за първи път на 4 март 1999 година. Виктория даде на любимия си съпруг хубаво момче. Родителите му дадоха името Бруклин. Името е на квартала в Ню Йорк, където отрочето е било заченато. Почти всеки, който види Бруклин, казва, че е копие на баща си. Дейвид Бекъм възлага големи надежди на най-големия си син. Ето защо го записва да тренира футбол. Той е капитан в юношеските формации на Арсенал и до голяма степен копира поведението и стила на знаменития си баща.

Ромео Бекъм

Това е следващото дете на семейството, родено на 1 септември 2002 година. Малкият е кръстен на най-известния герой на Шекспир – „Ромео и Жулиета”. За разлика от Бруклин, Ромео предпочита играчките пред топката. Също така сериозно се интересува от мода и макар невръстната си възраст, е смятан за един от най-стилните представители на Великобритания. Винаги избира внимателно най-добрата комбинация от прически, дрехи и обувки. За съжаление той има здравословни проблеми, а кръстник му е Елтън Джон.

Круз Бекъм

Най-младият син на Виктория и Дейвид е роден на 20 февруари 2005 година. Той е бил кръстен в чест на един от най-добрите приятели на двойката – Том Круз. Той се интересува от танци и още от 2-годишна възраст започва брейк. Към днешна дата е свързван с актьорство. Раждането на третия син се смята са благословия в семейството, тъй като по това време двойката има сериозни проблеми, заради слухове за многобройни изневери на Дейвид. Раждането на Круз обаче примирява родителите.

Харпър Бекъм

След трите момчета, родителите ще имат и момиче. То се появява на бял свят на 10 юли 2011 година. Братчетата приемат с голяма радост новината, че ще имат сестричка и се грижат по всякакъв начин за нея. Като родителите си, Харпър също е прекрасна и е призната за едно от най-стилните момичета в Холивуд. Родителите й купуват най-скъпите играчки и дрехи. И независимо от факта, че родителите имат четири чудесни деца, не крият желанието си за още.