До известните футболисти винаги има красива жена. Не е по-различно и в Реал Мадрид. Championat.com ни представи 10-те най-красиви половинки на звездите на „кралския клуб“, но Кристиано Роналдо не попада в класацията по разбираеми причини... Ето ги и тях:

Ема-Рис Джоунс (Гарет Бейл)

Историята между Ема и Гарет може да се сравни с всяка сантиментална мелодрама. Двамата се срещат като тинейджъри в училището им в Кардиф и от тогава са неразделно. Приятелско семейство признава, че Ема продължава да бъде скромна, въпреки популярността на съпруга й.

Даниела Оспина (Хамес Родригс)

Красавицата е сестра на вратаря на Арсенал и съпруга на Хамес Родригес. Двамата са запознати от общ приятел и любовта им бързо пламва. Когато крилото на Реал е на 19 години, те вдигат сватба, а в момента се радват и на малката си дъщеричка.

Ваня Боснич (Лука Модрич)

Двамата са от дълги години заедно и имат син Иван и момиченце Ема, което е с три години по-малко от батко си. Цялото си свободно време Модрич прекарва с прекрасното си семейство.

Виктория Калдерон (Иско)

Това е приятелката на Иско. Двамата се срещат в Малага, след което тя се мести да живее с него в Мадрид, имат и новородено бебе.

Пилар Рубио (Серхио Рамос)

Значителната разлика във възрастта им – Пилар е по-голяма с осем години, не пречи на детето им да се радва на живота. Брюнетката се появява в живота на Рамос през 2012 година и през 2014 година им се роди син – Серхио Рамос Рубио. От известно време има слухове, че двамата чакат ново бебе.

Клариса Алвес (съпруга на Марсело)

Може би най-жизнерадостният човек в Реал се е оженил още на 19 години. Но за разлика от сънародника си Неймар, има щастлив брак. Той се познава с половинката си от 15-годишна възраст, а освен това е и баща на Енцо Гатузо.

Карлота Руис (Алваро Арбелоа)

Заедно са от 2009 година, а година по-късно им се ражда дъщеря, Алба. След още две години Руис дарява защитника и със син, а момчето е кръстено Раул, в чест на Раул Албиол.

Андреа Салас (Кайлор Навас)

Двамата имат малък син Даниел Матео, а двойката има църковен брак от 2009 година. След месец отново ще минат под венчилото, а Салас е настоящата Мис Хавай Тропик.

Лена Герке (Сами Кедира)


Герке е модел и телевизионен водещ. Аферата й с известния футболист и дава още по-голяма популярност. Двамата са заедно от 2011 година, но не бързат с децата, защото сега им е „толкова добре“.

Сара Карбонеро (Икер Касияс)

Страстната им целувка след световната титла през 2010 година стана истински хит. Двойката не крие любовта си и една от най-известните не само в Испания, но и в Европа. През 2012 година им се роди и първородният син – Мартин Касияс Карбонеро.

Очаквайте утре и Топ 10 на жените в Барселона.