Вчера ви представихме 10-те най-хубави жени в Реал Мадрид. Сега е ред да ви запознаем и с красавиците в Барселона. Ето ги и тях.

Антонела Рокуцо (Лионел Меси)

В живота на скромния Меси е имало няколко мимолетни увлечения и една любов още от детството. Сънародничката си Антонела, Меси познава още от 5-годишна възраст. Преди шест години двамата започват да се срещат вече като възрастни и през 2012 година станаха родители на малкия Тиаго. В момента двамата чакат и второ дете.

Анна Ортис (Андрес Иниеста)

Андрес и Анна се срещат по време на парти през 2009 година. Тя казва, че известният футболист е срамежлив и дълго време се колебае не само да и предложи брак, а да излязат на среща. Но съмненията на Иниеста са били напразни. Анна се влюбва в него от пръв поглед, а през април 2011 година го дари с дъщеря Валерия. Преди година двойката чакаше второ бебе, но уви... Анна претърпя спонтанен аборт, а Иниеста го изживя много тежко.

Бруна Маркезини (Неймар)

Неймар – твърде млад и още не се е наживял. На 19-годишна възраст той стана баща, но с майката не живеят дълго време заедно. Сега нападателят има нова любов – Бруна. От пет години тя работи като модел и се е снимала в телевизионен сериал.

Шакира (Жерард Пике)

Двамата са родени на една и съща дата – 2 февруари, но с разлика от 10 години. Тя през 1977, а той през 1987 г. Тази колоритна двойка има две деца – синовете Милан и Саша, а през 2013 и 2014 г. Шакира е включена в класацията на списание „Форбс“ сред 100-те най-влиятелни жени в света.

София Балби (Луис Суарес)

Като дете, бедният Суарес пътува до Барселона, за да види своята любима София. Сега той е богат и известен, щастлив съпруг на две деца.

Нурия Кунилера (Шави)

Шави има успехи не само на терена, но и в личния живот. Диригентът на Барселона узря за сватба през 2013 година, а изборът му е журналистката Нурия Кунилера.

Маруия Фернандес Масчерано (Хавиер Масчерано)

Двамата са заедно от 2008 година, още докато халфът играеше в Ливърпул. Има и две дъщери – Лола и Алма.

Карлос Пардо (Клаудио Браво)

Двамата се срещат като студенти в Чили, но преди три години отношенията им се задълбочават. Основният вратар на Барса има три деца.

Мелиса Хименес (Марк Бартра)

Защитникът на бърза да се жени, а Мелиса също е спортна натура. Тя е телевизионна водеща на моторни състезания.

Ванеса Лоренцо (Карлес Пуйол)

Легендарният защитник и испанският модел започнаха да се срещат през 2012 година, а преди година им се роди дъщеря – Мануела.