Бившата любовница на Николай Михайлов - Бориса Тютюнджиева, отново напомни за себе си. Красивата и дръзка Тютюнджиева само преди дни спечели титлата „Най-секси българка за 2015“ (според класацията на списание Playboy).

Ето и какво сподели горещата брюнетка за титлата "Най-секси българка":

Признателна съм на списание „Playboy“ за оценката, въпреки факта, че не съм се снимала за него. Не мисля, че има жена, която да не се зарадва на подобна класация, още по-малко на първото място".

"Смятам да оправдая избора им и да продължавам все по-упорито да поддържам тялото и духа си. А относно това, което аз намирам за секси в мъжете – комплексно е. Харесвам чаровните мъже, със заразяващ хумор и усмивка".

"Тези, които умеят да играят с ума ми, без да се съпротивлявам. Относно частта, която най-много харесвам в себе си – може да прозвучи нескромно, но си харесвам всичко".

"Освободила съм се от комплексите, които биха могли да ме тровят душевно. Спортувам доста често и не го правя само за тялото си, но и за психическото си състояние".

Както е известно, Ники Михайлов и Тютюнджиева се разделиха след лют скандал. Вратарят нарече моделката - леко момиче, което е забил отрицателно бързо и е успял да вкара в леглото си.

Бориса пък тогава му отвърна със следното: "Николай Михайлов е нереализиран човек и футболист, пълен комплексар".