В началото на този сезон Хановер беше един от най-добрите германски отбори и след 11-ия кръг беше на четвърта позиция, като месец преди това дори беше трети.

От началото на 2015 година обаче тимът се срина и е единственият елитен германски клуб без победа през пролетта.

Това доведе до логичното уволнение на треньора Тайфун Коркут. В момента северняците са пропаднали до предпоследното място в класирането и тяхното изпадане като че ли е въпрос на време.

В името на оцеляването феновете на тима предприемат най-различни инициативи. "Зайчето" на списание "Плейбой" Фабиене Гирке обеща на футболистите, че ще се съблече чисто гола, ако те останат в Бундеслигата.

23-годишната палавница отдавна снима предизвикателни фотосесии, но залага на еротиката, вместо на порнографията. Така футболистите на Хановер могат да получат специални привилегии да видят отблизо най-милото й, ако излязат от дълбоката дупка, в която се намират половин година...

Сексапилната германка гордо позира с фланелката на любимия си отбор и гарантира, че ще спази обещанието си: "Ако останем в Бундеслигата, ще сваля всички дрехи".

Ако и това обещание не надъха играчите на Хановер, то явно тяхната съдба е да бъдат втородивизионни футболисти от лятото.