Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Всеки петък ще ви предоставяме рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)

“Локомотив София ще е спаринг партньор на Лудогорец”, Георги Илиев-Майкъла даде прогнозата си за днешния мач в Разград.

„Голът в Мадрид е най-болезненият в кариерата ми“, Алваро Мората разкри, че не всички нападатели обичат да бележат.

„Няма Пеп, няма Енрике. Меси командва“, Легендата Христо Стоичков заяви кой е шефът в Барселона.

„За какво въобще има мачове във втората шестица?“, Георги Илиев-Майкъла се ядосва, че срещите в долната половина на таблицата са без значение.

„Искаме да вземем най-добрите играчи на света“. Ние пък си мислехме, че Роберто Манчини иска да подсили Интер с футболисти от „А“ група.

„Меси не може да стъпи на малкия пръст на Кристиано Роналдо“. Кака явно не е гледал мачове на двамата през 2015 година.

„Нещата са наред, докато не се употреби алкохол. Тогава се размиват и става страшно“. Така от Брайтън обясниха защо ще водят целия отбор на сексучилище.

"Mисля, че играя добре. Проблемът е, че не ми влизат положенията", Гарет Бейл след отпадането срещу Юве. Изказването му е абсурдно, защото уелсецът е пълна дупка напоследък. 

"Роналдо не е финтирал защитник от три месеца", Ариго Саки за Кристияно. 

"Сега Игуаин трябва да се откаже от футбола, както обеща", бранителят на Днипро Артьом Федетски заръча нападателя на Наполи да изпълни заканата си, че ще се откаже от футбола, ако неговият тим отпадане от украинците.

"Жалко, че загубихме с 2:3", обяви Томас Мюлер след мача с Барса, но след това бе поправен от водещия, че мачът е спечелен.

"Милан е като Юнеско пред Манчестър Сити и ПСЖ, които нямат история. Там няма мъжкари", Дженаро Гатузо за бившия си тим.