Защитниците на Ювентус Джорджо Киелини и Патрис Евра не са забравили какво им стори нападателят на Барселона Луис Суарес и са му приготвили мръсни номера по време на финала на Шампионска лига между двата отбора.

Италианският национал беше ухапан от Канибала, а френският бранител обиден на расова основа. За нещастие на Суарес, жертвите му се събраха в един отбор, а пъкленият им план вече е готов. Киелини ще се опита да свали с бухалка голаджията на земята, след което Евра ще извади зъбите му един по един с клещи. Това, разбира се е, в рамките на шегата, а ние ще ви представим най-забавните карикатури на Goal.com, дело на Омар Момани.

Сред тях има страхотни попадения. Примерно – Икер Касияс се радва като малко дете, след като е получил автограф от Джанлуиджи Буфон, или пък как пияният Луис ван Гаал втрещява всички. Не е подминат и скандалът във ФИФА, както и напускането на иконите на Ливърпул и Барселона, съответно Стивън Джерард и Шави.

Можете да видите още как от прост рибар Карлос Бака стана "Мистър Лига Европа" и какво прави Юрген Клоп с офертите, които получава от различни клубове. Приятно забавление.