Легендата на световния и на аржентинския футбол Диего Армандо Марадона обяви, че скоро ще се жени за Росио Олива, която е 31 години по-млада от него. Това ще бъде третият брак на 54-годишния Диего Марадона.

Неговата първа жена бе Клаудия Вияфане, от която има две дъщери. Втората жена бе Вероника Охеда, от която има три деца. Този път избраница стана Росио Олива.

Двойката обяви: "Благодарение на тази любов, която преживяваме през 2015 година, ние решихме да се оженим". В отношенията между двамата има възходи и падения.

Най-спорният епизод бе през миналото лято, когато Диего Марадона обвини своята приятелка Росио Олива, че му е откраднала скъпоценности и поиска да бъде арестувана.

Преди това в интернет се появи видео, където бившият футболист бие своята интимна приятелка. Като типичната южноамериканска двойка, техните отношения отново се закрепиха. Рецептата: Божията ръка.

Марадона беше уловен от папараци как опипва своята приятелка в басейна.  В момента Диего Марадона и неговата приятелка Росио Олива живеят в Дубай, където по всяка вероятност ще бъде и сватбеното тържество.