Животът е изпълнен с кръстопъти и рано или късно, всеки поема по неговия по неговия път. Такъв и случаят с пет жени, които са зарязали спорта, за да се снимат в порно филми. Ето ги и тях:

Съни Лейн, 33 години

Тя е една от най-популярните порно актриси. Преди няколко години изчезва за кратко от екрана, но през 2012 година се връща триумфално. Родена е в САЩ в семейство на нудисти и мечтае да донесе олимпийски злато на страната. Таланта на младата фигуристка не може да се забележи само от слепите. Но кариерата и е унищожена от автомобилна катастрофа, след която претърпява операция на крака.

"Искам да съчетая кънките с порното. Това е забавно, творческо, интересно. В двете неща няма голяма разлика. И там, и там, целта е да забавляваш публиката", казва Лейн.

Ева Рооб, 28 години

Немска порно актриса и модел, известна е още с псевдонима Самир Самър. В края на миналия век е била един от талантливите халфове на Нюрнберг.

Но безпаричието я принуждава през деня да тренира, а през нощта да снима филми за възрастни. Тя не се отказва от футбола, но порно сцените продължават до 5-6 часа сутринта, а в 9 я чакат тренировките. Избира по-лесния начин да забогатее бързо и казва: "Работата на два фронта е твърде трудна. Обичах да играя футбол. Но сегашната професия я обичам много по-силно".

Тифани Милион, 47 години

Майка на две деца, либералка и феминистка. Приключва с порното през 1994 година и после има малка адвокатска кантора, която се занимава с правата на имигрантите, с борбата с проституцията и стриптийз баровете, участва и в реалити шоу.

В края на 80-те години активно се занимава с борба, но през 1989 година напуска спорта и влиза в порното. Тя е подозирана в лесбийска връзка. "Изведнъж станах фен на порното. В събота и неделя баща ми взимаше дъщерята и аз гледах. В един момент си помислих: "На тези момичета не им пука за тялото и не знаят как да играят." И в един момент си помислих, че не съм обвързана и мога да се пробвам".

Ванеса Лейн, 29 години

Снимала се е в над 300 филма за възрастни, 4 пъти е номинирана за различни награди, но всеки път остава подгласничка на по-популярни съпернички.

Ванеса е израснала в консервативно семейство в Ню Йорк с четири братя и една сестра и участва в хор, театър и, разбира се, спорт. Лейн е единственото момиче в училищния отбор по борба и се справя добре в гимнастиката. Но на 18 години се среща с порно актьора Алексис Аморе и драстично променя приоритетите си.

"Гимнастиката ми помогна да стана по-подвижна. Сега плащам колежа на един от братята ми, който е много талантлив художник. Помагам и на родителите ми да ремонтират у тях. Винаги съм си поставяла нови цели и се опитвам да се развивам като човек. Например – планирам да отида в колеж. Днес много жени се стремят към света на порното", казва тя.

Джоан Лорер, 42 години

Успешна американска актриса, която се е снимала за Плейбой, участвала е в множество телевизионни проекти. Първото и порно излиза през 2004 година със заглавие: "Една нощ в Китай", където прави секс с приятеля си Шон, който е борец.

През 1995 година започва да се занимава професионално с борба. Бързо успява да спечели голяма популярност и се превръща в първата жена, която печели Интерконтиненталното първенство на версия WWE, което я прави световно известна.

"Това видео с Шон не го направих за пари, а за удоволствие. След това той искаше да отидем в студио, но аз не се съгласих. Но той сключи сделка с Red Light Distric зад гърба ми и не видях никакви пари. Като погледна назад във времето, разбирам, че съм изгубила контрол и не е трябвало да снимам".