Кристиано Роналдо е актуален носител на “Златната топка”, а трофеят може да остане дълги години в семейството, съдейки по футболните качества на сина на звездата на Реал Мадрид. 

Кристиано младши показа на баща си, че също е на “ти” с топката. Папараци на “Дейли Мейл” хванаха малчугана да си играе на плажа по време на семейната почивка на Бахамите. 

Португалецът събира сили за началото на новия сезон с тренировки с 5-годишния си син. Малкият бил толкова добър с топка в краката, че никой не гледал най-разпознаваният футболист в света и автор на 61 гола от предишния сезон. 

Докато Кристиано младши “галеше” топката на плажа, баща му си бъбреше с три знойни блондинки. CR7 определено не даваше вид на футболист, който е нещастен в клубния си отбор и усилено мисли за раздяла с Реал. Всъщност онзи де португалецът обясни, че няма намерени да мърда от “Бернабеу”. 

В същото време Роналдо обяви, че е оставил имидж правата си да бъдат движени от Питър Лим, собственик на Валенсия и Салфорд Сити. 

“Развълнуван съм да съобщя за последния ми договор с Mint Media, собственост на моя добър приятел - бизнесменът Питър Лим от Сингапур, който ще се грижи за имидж правата ми. Това е много стратегически ход за мен и моят екип, за да издигнем брандът “Кристиано Роналдо” до следващото ниво, особено в Израел”, написа Роналдо във “Фейсбук”.