Представихме ви най-красивите жени в Реал Мадрид, Барселона и Ювентус. Сега наред е друг италиански отбор – Рома.

"Вълците" могат да отстъпват по качества на футболния терен от изброените отбори, но когато става въпрос за половинките на играчите, има с какво да претендират, че са по-добри.

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В РЕАЛ

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В БАРСЕЛОНА

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В ЮВЕНТУС

ВИЖТЕ ТУК 10-ТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ НА КОПА АМЕРИКА

Илари Блази (Франческо Тоти)

Легендата на Рома и популярната актриса и телевизионна водеща сключиха брак преди 10 години. Двамата са заедно от 2003 г. и имат две деца.

Клавдия Наинголан (Раджа Наинголан)

Сватбата между двамата се състоя на 3 май 2011 година и имат дъщеря. Красавицата не пропуска домакински мач на Рома, но през април миналата година семейната идилия едва не беше разбита. Появиха се информации, че халфът е пребил половинката си, но семейството категорично ги отрече.

Иления Ацори (Алесандро Флоренци)

В края на миналата седмица двамата сключиха брак, а на сватбата присъстваха множество играчи на Рома. Влюбените се срещнаха преди шест години, а след още две вече заживяха заедно.

Бруна Кастан (Леандро Кастан)

В края на миналата година претърпя мозъчна операция заради съдови изменения, но вече всичко е наред. За щастие, през цялото време той беше подкрепян от очарователната си съпруга и двете си деца. Преди месец в семейството се появи още един член – Бруна роди и момиченце.

Франческа Форети (Давиде Астори)

Форети се изявява в света на модата, но истинската и страст не са фотосесиите и подиума, а покера. Казвала е, че на масата се чувства най-удобно.

Жозефа (Миралем Пянич)

Босненският халф на Рома не е официално женен, но с години е с родената в Ница Жозефа. Двойката има и дете.

Елеонора Абанято (Федерико Балцарети)

Това е един от малкото футболисти, които не се е оженил за модел, актриса или популярна телевизионна водеща. Елеонора е примабалерина и не пропуска мач на любимия си.

Людовика Карамис (Матия Дестро)

Младият нападател напоследък няма много късмет във футбола, но се справя отлично в борбата на нежния фронт. Съпругата му е Мис Италия 2009 година.

Сара Фелбербаум (Даниеле Де Роси)

На 31 години Де Роси има два развода зад гърба си. Но после започна романтична връзка с британския модел и актриса Сара Фелбербаум.

Стания Доброевич (Адем Ляич)

Известният сръбски модел има не по-малко успешна кариера от половинката си. Преди време излязоха нейни голи снимки, изтекли в онлайн пространството уж случайно. Но това не се отрази на връзката й с Ляич.