Стилиян Петров здраво се е захванал с двата нови спорта, които практикува. Всеки четвъртък той ходи на уроци по тенис, а след това прави първи стъпки в голфа.

Миналата седмица той участва и на турнир за аматьори и професионалисти, но остана на предпоследно място.

Стилиян се появи и с полицейска униформа на снимката на своя привърженик Андреас, пише вестник "24 часа". Той му благодари в социалните мрежи, че му е обърнал внимание.

През следващата седмица Стилиян очаква гостите си за благотворителния мач в неделя, като за него в Англия се завръща и Мартин Петров.

Четирима от съотборниците му начело с Ли Хендри обявиха, че няма да играят, за да спонсорират събитието. Техните места ще бъдат заети от фенове, които имат право да наддават за място в отбора на Стилиян.

Двубоят е на стадиона на “Билдмиър Сейнт Майкълс”, който се намира на няколко минути от къщата на Петров в едно от предградията на Бирмингам. Стилиян планира да се прибере в България в края на месеца, когато приключат всичките му ангажименти.

Паралелно върви и подготовката за новия сезон на “Уичъл Уондърърс” за следващия сезон в премиер лигата на Централен Уилкиршайр.

Стилиян продължава да се вълнува и от бъдещето на ЦСКА през новия сезон. Той по принцип бе на мнение, че трябва да се направи ново дружество. Сега обаче бил доволен, че Гриша Ганчев се е заел да оправи нещата.

Петров бе привлечен в Борисовата градина от родния Монтана, след което направи рекорден трансфер в шотландския Селтик.