Тя се казва Мария Калдирола и е най-хубавото нещо, което се е случвало някога в живота на феновете на германския Дармщадт. Като изключим промоцията в Бундеслигата от края на миналия сезон...

Галерия
Когато клубът обяви, че взима защитника на Вердер Бремен Лука Калдиорла под наем за следващия сезон, повечето привърженици на дебютанта в германския елит не обърнаха голямо значение на сделката.

След проверка в интернет обаче се оказа, че на 17-хилядния стадион "Мерк-щадион" ще дере гърло една от най-красивите футболни съпруги в цяла Европа.

Съпругата на бранителя Лука Калдирола има външността на модел, но въпреки природната си красота, тя решава да живее скромно - плътно да любимия си, без значение къде е той.

А 24-годишният Лука е сменил седем града и три държави, за да се озове в настоящия си клуб. Интересното е, че в момента 23-годишната Мария си търси работа и не иска да използва славата на мъжа си.

Двамата се познават от 18 години и са комшии в градче до Милано. Разделят ги само 300 метра. Стават двойка преди шест години и не могат един без друг.

"Мария е красива и готви страхотно, специалист е по италианската кухня. Обича да идва на мачовете ми. Тя е жената-мечта. Намерихме си жилище на два километра от стадиона, живеем на втория етаж", фука се Лука.

Жилището има задължителната тераса за техния домашен любимец. Става дума за най-известната котка в Бундеслигата - Роузи. Породата: Скотиш Фолд (Шотландска клепоуха). Котката има свой профил в Инстаграм, с 281 последователи.