Галерия

"Мис Автомобилизъм" и "Мис Туризъм Планет” - Вероника Стефанова, даде специално интервю за Gol.bg.

Сексапилната блондинката е и талисман на ЦСКА, като не пропуска мач на любимия си отбор. Стефанова постоянно е свързвана с родни футболисти, като преди време се споменаваха имената на Иван Караджов, Стефано Кунчев и дори това на Валери Божинов.

Бакалаварът по "Политически науки" обаче казва каква е истината и дали е имала любовни взаимоотношения с "Божо 86".

Вероника говори за бъдещото си участие на "Кралица на красотата Свят" в Южна Корея, за Паулу Коелю и Оскар Уайлд, за Бекъм и Роналдо, както и за това да си красива и известна в България.

Вероника, какво е усещането да сте "Мис Туризъм Европа”?
- Усещането е страхотно. Да притежаваш титла от световен конкурс е колкото приятно,толкова и отговорно. Предстоят ми много пътувания и ангажименти. Днес заминавам за Южна Корея, където ще представя България на конкурса "Кралица на красотата Свят".

Благодарение на спечелената от вас титла България ще бъде домакин на международния конкурс "Мис Туризъм Европа" през 2016 г. Това радва ли ви?
- Разбира се. Много съм щастлива, че България ще е домакин на конкурса и ще дойдат участнички от различни краища на света, за да видят красотата на нашата държава.

Преди време станахте и "Мис Автомобилизъм".
- В продължение на две години бях Мис Автомобилизъм 2013-2014. Конкурса ми даде много възможности да се развия като личност, имах мисия свързана с популяризирането на автомобилния спорт, откривах международни ралита, запознах се с много нови хора и обикнах спорта, сега ми липсват дейностите.

Много хора в България злобно подмятат, че повечето конкурси са нагласени. Има ли такова нещо и какво е мнението ви за тези слухове и за това, че повечето моделки и манекенки се "поръчват" срещу определена сума?
- Не мога да коментирам нещо, на което не съм пряк свидетел. В конкурсите, които съм участавала досега не е имало данни за нечестен избор. В сфера, в която има много красиви жени е нормално да се въртят много слухове. За да се говорят такива неща сигурно някъде нещо се е случило и от там всички ги слагат под общ знаменател.

Вие се превърнахте и в една от най-актуалните фенки на ЦСКА. Кога се запалихте по футбола и какво ви накара да изберете армейците?
- От дете съм фен на червения отбор. Баща ми е в основата на тази моя страст, той ме е водил да гледаме мачове от десет годишна.

Какво мислите за ЦСКА и падението на червените до "В" група? Ще ходите ли на мачове на ЦСКА и при аматьорите?
- ЦСКА е отбор с традиция, заслужава подкрепата на всички фенове, без значение в коя група играят, нито срещу кой отбор. Сега е момента, в който всички трябва да дадат най-доброто от себе си, за да бъде отбора отново на върха.

Преди време имахте неприятна случка с фенове на Левски, които ви бяха заплашили, че ще ви съблечат чисто гола. Какво точно се случи тогава?
- Присъствах на благотворителен баскетболен мач, след него имаше среща Левски, съответно тяхната агитка присъстваха и част от тях ме заградиха в кръг. Доста се бях уплашила, защото тогава случая със събличането на Ивайло Петев беше пресен и мислех че ще ме последва същото, но на края всичко завърши добре, защото ме оставиха на мира.

Кой е най-красивия футболист? Кого избирате - Бекъм или Роналдо. А може би Благо Георгиев?
- От тримата най-много ми харесва Бекъм, трудно е да се определи кой е най-красивия, защотото аз гледам на тях чисто като на професионалисти. За мен няма красив и грозен играч, а силен или слаб.

С какво може да ви спечели един мъж и кое качество цените най-много в силния пол?
- Харесвам интелигентни мъже със силен характер. Най-важно е отношението му към мен, да ми показва нужното уважение, което заслужавам като жена.

Свързват ви с футболистите Стефано Кунчев, Иван Караджов и Валери Божинов. Каква е истината? Говори се, че самите футболисти са си правили реклама на ваш гръб...
- Много неща се говорят, но малко са истина. Имаше един период, в който постоянно ме свързваха с някой, в повечето случай хора, които дори не познавам. Имах чувството, че съм станала като дежурно име, което като има шум около някой се използва. Иван Караджов дори не знаех как изглежда ,когато се пишеше, че имам отношения с него.

Вие ли сте причината Божинов да се раздели с Николета Лозанова и в какви отношения сте сега с него и бившата му жена?
- Няма как аз да съм причината, защото никога не съм имала контакт нито с него, нито с бившата му жена.

Бихте ли си хванали футболист от Левски за гадже?
- Не си избирам половинките по отбори и професии, чисто човешките качества определят моя любим. За мен е важно да е интелигентен и добър човек.

Какво ви е мнението за Георги Иванов-Гонзо?
- Нямам конкретно мнение, за да е популярен трябва да е добър в това, което прави.

Как се запалихте по футбола?
- Благодарение на баща ми се запалих и наистина проявявам голям интерес към този спорт, следя изявите на любимия ми отбор и посещавам всички мачове, на които имам възможност да присъствам. Ако бях момче, сигурно щях да играя футбол.

Какво е образованието ви?
- Сега завърших последна година бакалавър Политически науки, имах абсловентски бал, на който си изкарах страхотно и сега ми предстои магистратура Международни отношения. Паралелно с нея мисля да кандидатствам за второ висше образование със специалност Право.

Повечето моделки и манекенки си падат по Паулу Коелю и на вас ли той ви е любим писател?
- Паулу Коелю е чудесен писател, но предпочитам книгите на Оскар Уайлд.

За какво мечтаете и в каква сфера искате да се развиете?
- На този етап се чувствам добре в рекламната сфера, след години като приключа напълно с образованието ми ще се насоча към политиката.

Освен в гърдите къде още имате силикон?
- Нямам на друго място силикон, не мисля че имам нужда. Благодарна съм на д-р Ивайло Рачев от Плевен, за това че направи бюста ми да изглежда естествено и естетически красиво.

Преди време се появиха писания, че имате конфликт с "Мис Джуки" - Габриела Радославова, която преди вас бе талисман на ЦСКА. Каква е истината за тази история?
- Имахме размяна на приказки, но чак конфликт не. Дори вече не помня какво точно беше станало, не обръщам сериозно внимание на тези неща.

Прашки, бикини, боксерки или килотки?
- Обожавам черни дантелени бикини,стоят секси и са много удобни.

В едно ваше интервю споменавате, че сте имали проблеми с килограмите и дори сте била анорексичка, като сте тежали едва 37 кг.
- Много пъти съм говорила открито на тази тема, спомням си, че когато бях болна най-много ми помагаха приказките на момичета, който са минали през този ад. Заради това създадох благотворителна кампания, която помага на момичета,които страдат от тази болест.

Какво е най-неприличното предложение, което ви е отправял мъж или жена може би?
- В Турция, докато обикалях по магазините един продавач си позволи да ми предложи да ми подари кожено палто в замяна на това да излезе с мен. Почувствах се нелепо и ми мина всякакво желание за пазаруване, неприличните предложения не ме ласкаят, а по-скоро обратното.

А кое е най-нестандартното място, където сте правили секс?
- Ако всички разберат няма да е толкова интересно, за това предпочитам да го запазя за себе си, за да не се губи ефекта.

Мнението ви за политиката в България и какво мислите за икономическото развитие на страната ни?
- Вярвам, че нещата ще се променят в държавата ни към положителна посока, има криза, която се отразява на всички,но моето мнение е, че съвсем скоро ще се стабилизираме.

Симпатизирате ли на Николай Бареков като мъж?
- Старае се като политик и е амбициозен мъж.

Повечето манекенки и моделки имат скандално поведение и хорското мнение към тях е отрицателно, но при вас е точно обратното - радвате се на одобрението на хората. Как успявате да сте положителен герой?
- Уважавам всички хора и се старая да помагам, на когото мога. Аз се отнасям с хората,така както очаквам те да се държат с мен. Обичам да се забавлявам и винаги съм положително настроена към всичко. Достатъчно е да бъдеш добър човек,за да си щастлив и да те обичат околните.

Интервю на Георги Пешев, Gol.bg