Галерия

Сръбската сексбомба Сандра Йованич се съблече чисто гола в чест на Валери Божинов и съотборниците му от "Партизан".

След успеха на "гробарите" над "Спартак" (Суботица) с 2:1 русата лепотица се щракна чисто гола и пусна снимките в интернет.

"Един е черно-белият тим, браво, Валери, браво, Лукич, браво, шампиони! Много съм щастлива!“, написа Сандра под еротичните фотоси.

Срещу "Спартак" Божинов отбеляза първия гол, преди да бъде заменен в 56-ата минута заради травма. Това бе четвъртото попадение на българина в сръбското първенство. В Белград вече се говори, че Сандра е готова на всичко, за да вкара Валери в леглото си. Тя е имала афери с доста от футболистите на "Партизан", включително и с българския национал Иван Иванов.

"Лично проверих - Иван Иванов не е гей - похвали се публично сексбомбата. - Повярвайте ми, той обича жените. Или поне мен. Тя призна, че се е запознала с Иван само два дни след идването му в Белград през 2011 г.

"Пратих му покана за приятелство във Фейсбук и той я прие. След няколко разговора решихме да се видим. А какво се случи после - можете да видите на снимките, на които сме заедно".

Сандра не скри и подробности от общуването си с родния национал, като се постара да му изгради имидж на завършен плейбой. "Мога да ви кажа, че Иван има голям "питон" между краката и не е никак лош в секса", разкри напористата фенка.

Очаква се съвсем скоро тя да разкаже интимни подробности и за качествата на Божинов извън това, което демонстрира на футболния терен.