Сексът и футболът вървят ръка за ръка, защото са две от любимите развлечения на мъжете. За това ще ви представим седем порнозвезди, които са свързани с най-популярната игра.

Диана Кобзанова

Мис Чехия 2001, втората съпруга на халфа Мартин Иранек, но след три години се развеждат. Тя се възхищава на Павел Недвед и се е снимала в календар с убити животни. Това веднага разгневи организацията за защита на животните и Диана каза, че ще даде хонорара си на компания, която се занимава с отглеждането на кучета-водачи за слепи хора.

Кларис Леоне

Яростна фенка на Интер, която се е снимала в множество филми за възрастни. "Доволан съм от кариерата си в порно индустеията, но винаги съм мечтала да стана собственик на футболен клуб. Феновете ще бъдат склонни да подкрепят моя отбор", вярва тя.

Амери Ичиносе

Гадже на Шинджи Кагава и през 2006 година започва работа като модел, но по-късно приема предложението да се пробва в по-откровен жанр. В порно средите е известна като Аякя Мисора и Ерика Курису – нейните сценични псевдоними.

Виржини Каприс

Стана популярна по време на Евро 2012, когато даваше прогнози за мачове на гърдите си. Редовно гледа срещи и залага и спечели 500 евро от победа на Рен над ПСЖ.

Каролина Абрила

След победата на Атлетик Билбао над Манчестър Юнайтед в Лига Европа преди години, тя се снима с играчите на баските Мунин и Хави Мартинес. "Те дори не знаят коя съм и с какво се занимава. В тези снимки няма нищо. Просто предават атмосферата и настроението на хора, които са се събрали на барбекю", обясни порнозвездата.

Мария Лаперда

Беше свързвана с връзка с бившия президент на Барселона Жоан Лапорта и се опитва да подражава на Мерилин Монро, доколкото е възможно, разбира се.

Бригита Булгари


Известна с прякор "Порно Кралицата", се появи гола на мач от Серия "В" и беше задържана и арестувана, но после освободена.