Галерия

Благой Георгиев и Есмер Омерова не са се раздели, съобщава "България Днес". Този слух се появи, след като двамата са си изтрили всички общи снимки в социалните мрежи.

Раздяла няма, двамата вече са планирали датата на сватбата. Двойката ще се врече във вечна вярност на 4 септември в Москва.

"Няма драми между Благо и Есмер. Готвят се за сватбата", разказа близък приятел на Джисъза. Първоначално Георгиев имаше желание да се ожени в България, но в последния момент е променил решението си.

Причина за това е, че на Омерова не й харесва у нас. Благо е избрал датата 4-ти, защото по това време клубовете почиват заради ангажиментите на футболистите с националните им отбори.

Събитието ще бъде в елитен московски ресторант. Бившият национал го е запазил целия, защото очаква над 400 гости от България и Русия. Най-високопоставеният на сватбата на Джизъса ще бъде президентът на Чечня Рамзан Кадиров.

Лидерът на чеченците ще бъде кум на двойката. Той много харесва Благо и веднага е приел поканата да кумува на сватбата. Джизъса стана любимец на Кадиров по времето, когато играеше за "Терек" (Грозни).

Любовта между Благо и Есмер се разви доста бързо. Джизъса и рускинята са заедно по-малко от година.