Галерия

Волейболистките са едни от най-красивите и привлекателни спортистки. Поредното потвърждение на тази теза е участието на аржентинката с италиански паспорт Лусила де Лука в конкурса за красота "Мис Италия 2015".

Играещата на поста либеро чаровна волейболистка спечели титлата "Мис Сицилия". Така тя получи правото да участва на конкурса за най-красива италианка. Де Лука е женена за волейболиста Сантяго Ордуна. Той играе като разпределител и е част от националния отбор на Аржентина.

Преди време Де Лука направи специална фотосесия в чест на успеха на съпруга си, който заедно със своя тим "Тонацо Падуа" спечели промоция за Серия А1.

Чаровната волейболистка още от малка ходи по конкурси за красота. Тя има спечелени няколко титли, но спира да участва, защото се запалва по спорта.

"Преди съм играла като посрещач, но напоследък съм либеро. Това е позиция, която е доста деликатна, преди всичко когато трябва да се впишеш в нов отбор", казва още Лусила, която играе за отбора на "Виспа", близо до Падуа, където се състезава нейният любим.