Галерия

Бившата любовница на ММА боеца Светлозар Савов - Деси Слава вече се гушка с ново младо гадже.

Една от най-красивите ни изпълнителки е страстно ухажвана от олимпийския шампион за младежи Благой Найденов, който след наказание от девет месеца в бокса ходи на всяко участие на изпълнителката, съобщава "България днес".

Както е известно, Деси Слава си пада по спортисти и преди години бе любовница и на Галин Иванов, който е юноша на Левски, след което смени половин дузина отбори.

"Много хубава двойка са, макар тя да му е кака, но и със Зарко беше същото. На Деси й върви на спортисти", коментират зараждащата се връзка на изпълнителката на "Бели нощи" и младата звезда на бокса.

Благой и Деси се познават отдавна. Младото лъвче, както наричат шампиона, се опитва да ухажва кака си от няколко месеца. Доскоро обаче не бе удостоен с каквито и да било отговори на есемесите си според общите приятели на двамата.

Само преди дни обаче звездата на "Пайнер" имаше участие в заведение в Студентски град, където най-сетне бе благосклонна към ухажванията и нападките на Благой и компания.

"Цяла нощ не се отдели от сепарето на шампиона. Раздаде се с новите си хитове и тези отпреди години. Въпреки че е наляла няколко килограма, Деси продължава да е секси мацка", смятат от компанията на Благой Найденов.

Запознати със свалката твърдят, че след края на участието си певицата е била изпратена от боксьора, а какво е станало по-късно, може само да се гадае. "Щом не ви вдигат телефона, значи още може да се изпращат", пошегува се приятел на спортиста.