Галерия

Спряганата за гадже на Кристиано Роналдо - Алесия Тадески, показа защо е привлякла вниманието на звездата на "Реал" (Мадрид). Италианската актриса бе издебната от папараци по време на почивката й в испанския курорт Форментера на Балеарските острови.

Тя бе заложила на флорален бански от две части, който трудно скриваше сочните й извивки. Долнището, изплетено на една кука, пък позволи на всички мъже на плажа да се полюбуват на закръгленото й дупе. Тя с удоволствие се потопи в лазурните води на Средиземно море.

Веднага след излизането бившата моделка побърза да се намаже с лосион, за да предпази кожата си от жаркото испанско слънце. Италианската красавица започна кариерата си на малкия екран през 2013 година, когато се снима в криминална драма, посветена на мафията в родината й.

За евентуална нейна връзка с Кристиано се заговори преди няколко месеца, след като тя посети мач на "Реал" от Шампионската лига. Информациите гласяха, че е била поканена лично от звездата на "белия балет". Нито Алесия, нито Роналдо коментираха слуховете.

А и до този момент така и не са се появили техни снимки заедно. Тя не бе забелязана и по време на кратката му ваканция в Сен Тропе, където Кристиано се забавляваше с приятели.