Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо за пореден път демонстрира пословичното си себелюбие и суета. Трикратният носител на "Златната топка" пръсна 20 хиляди паунда за восъчна статуя, която е негово копие.

Голаджията на "Реал" М наел прочутия британски скулптур Майкъл Уейд, за да свърши работата. "Взехме отливката, която ползвахме през 2013 г. за статуята, която стои в музей в Мадрид. Роналдо ни изпрати футболен екип и бутонките, с които играе.

Направихме косата отделно, както той поиска. Слагахме я парче по парче", призна Уейд. 30-годишният португалец даже докарал личния си фризьор да се погрижи за фризурата на скулптурата.

Произведението на изкуството първо ще тръгне на тур из Европа, а след това ще остане в къщата на Роналдо в Мадрид, където той ще може да й се наслаждава.

Португалската суперзвезда Кристиано Роналдо за пореден път демонстрира пословичното си себелюбие и суета. Трикратният носител на "Златната топка" пръсна 20 хиляди паунда за восъчна статуя, която е негово копие. Голаджията на "Реал" М наел прочутия британски скулптур Майкъл Уейд, за да свърши работата. "Взехме отливката, която ползвахме през 2013 г. за статуята, която стои в музей в Мадрид. Роналдо ни изпрати футболен екип и бутонките, с които играе.

 

Направихме косата отделно, както той поиска. Слагахме я парче по парче", призна Уейд. 30-годишният португалец даже докарал личния си фризьор да се погрижи за фризурата на скулптурата. Произведението на изкуството първо ще тръгне на тур из Европа, а след това ще остане в къщата на Роналдо в Мадрид, където той ще може да й се наслаждава.

Копирано от standartnews.com