Легендата на Левски Наско Сираков претърпя загуба във финала на ВИП-турнира по табла, организиран в сряда вечер от "Леопард Трейдинг".

Сред гостите на шестия национален турнир по табла бяха тв-водещият Ники Кънчев, Вальо Михов, Юлияна Дончева-Недкова и съпругът й Стъки, легендарният футболист на ЦСКА Димитър Якимов.

Водещият на Биг Брадър премери сили с Наско Сираков, актьора Башар Рахал и олимпийката Мерлин Арно. Пищното светско събитие събра стотици гости около басейна на Raffy Bar & Gelato Pool. Астор, Ангел Бончев, първата Мис България Бранимира Антонова.

Калин Вельов разгорещяваше гостите със страстни кубински танцьорки.

На финала на VIP турнира, воден от Димитър Туджаров – Шкумбата, на сцената си оспорваха победата Наско Сираков и бизнесменът Красимир Станков. В честна битка купата бе спечелена от Краси Станков. Двамата с Наско получиха и по един кашон Plomari.

Интересно е, че победителят е заклет привърженик на ЦСКА, но това не попречи да преодолее съпротивата на Наско Сираков. Преди това „синята” легенда взе победи срещу Вальо Михов и Димитър Якимов.

Сред гостите на гала вечерта бяха Александър Томов, рапърът Енчев, певицата Боряна Баташова, Иво Танев, ЕVA и Теди Георгиев, представители на гръцкото посолство, бизнесмени, спортисти и звезди от шоубизнеса. Тони Димитрова зарадва почитателите си с хитове и нови песни, и заедно с Леопард Трейдинг сбъдна мечтата на водещия от Дарик радио Михаил Дюзев, който имаше рожден ден същата вечер. Рожденикът игра табла с любимата си певица и двамата получиха красиви купи за спомен, на които са гравирани имената им.

Националният турнир по табла се организира за шеста поредна година. На гала вечерта присъстваха победителите от 32 града, в които бяха проведени регионални турнири, за да се борят за голямата награда – почивка за двама в Гърция. Вторият секретар по икономически и търговски въпроси към гръцкото посолство Янис Маруцос награди победителя, който освен почивката получи и огромна купа.