Тамара Екълстоун намери малко време в натоварения си от почивки график, за да заснеме гореща фотосесия. Милиардерската дъщеря позира с няколко доста еротични бански костюма. Тя застана пред обектива по време на почивката си в Лос Анджелис, където гостуваше на сестра си Петра.

31-годишната Тамара не скри нищо от своите секси извивки, докато позираше в изрязани плажни костюми край басейна на луксозен хотел в града. Тя смени няколко бански, които биха накарали мнозина мъже да зяпат палаво бюста й.

По време на снимките дъщерята на боса на Формула 1 Бърни Екълстоун се показа и като грижовна майка. Въпреки че постоянно бе заобиколена от стилисти и гримьори, тя не пропускаше да обърне внимание на дъщеричката си София.

16-месечното момиченце придружаваше известната си майка и дори успя да я придума да поплуват в басейна. По-късно към тях се присъедини и съпругът й Джей Рътланд.

Посещението им в Лос Анджелис е тяхната 12-а почивка тази година. Преди екскурзията до Западното крайбрежие на Америка Тамара и семейството й се радваха на 11 други ваканции по света. Те посетиха още Бахамските острови, Дубай, Монако и Италия.