Галерия

Мъжемелачката Кели Брук бе обявена за най-опасната знаменитост в интернет от производителя на компютърни компоненти "Интел".

Както е известно, красавицата мина през леглата на ръгбистите Том Евънс и Дейвид Макинтош, както и на неопределен брой футболисти от Висшата лига.

За девета поредна година компанията направи проучване снимките и новините на кои известни личности генерират най-много вируси при търсене онлайн.

То доказа, че някои музиканти и модели са най-опасни за потребителите на интернет в Обединеното кралство. Ликовете им произвеждат повече вируси и зловреден софтуер от останалите.

Кели Брук, която години наред е обявявана за най-сексапилната жена на Острова, оглави безапелационно класацията. След бившата половинка на ръгбиста Дани Киприани се нареждат Кати Прайс-Джордан, и съдиите в X Factor Ник Гримшоу и Рита Ора. Няма как да мине и без Виктория Бекъм, която е пета.

Желанието на потребителите да имат достъп до най-новите клюки за знаменитостите често може да ги направи уязвими за престъпленията в киберпространство", заявиха от компанията.

Топ 10

1. Кели Брук
2. Джордан/Кати Прайс
3. Ник Гримшоу
4. Рита Ора
5. Виктория Бекъм
6. Кейт Мидълтън
7. Идрис Елба
8. Франк Лампард
9. Джереми Кларксън
10. Том Харди