Най-после в "Левски" имат повод за радост и отчетоха това подобаващо. "Сините" вилняха здраво след завръщането си от Ловеч. Там те се изкачиха еднолично на първото място в класирането след 2:1 над "Литекс".

Епицентър на тържествата стана Студентски град. Първо отборът се събра заедно в "Клуб 33", а след това танците продължиха и на други места.

В тържествата участие взе и Антонио Аниете. Испанецът бе обявен за кадем, след като се появи на трибуните на Градския стадион в Ловеч.

Аниете, който напусна "Левски" през лятото, в момента рита в Азербайджан. Той реши да прекара у нас почивката за националните отбори.

Героите от "Левски" път получиха 24 часа, за да възстановят силите си от дербито с "оранжевите" и танците.

 

Най-после в "Левски" имат повод за радост и отчетоха това подобаващо. "Сините" вилняха здраво след завръщането си от Ловеч. Там те се изкачиха еднолично на първото място в класирането след 2:1 над "Литекс". Епицентър на тържествата стана Студентски град. Първо отборът се събра заедно в "Клуб 33", а след това танците продължиха и на други места. В тържествата участие взе и Антонио Аниете. Испанецът бе обявен за кадем, след като се появи на трибуните на Градския стадион в Ловеч, а днес отново бе заедно с бившите си съотборници от "Герена". Аниете, който напусна "Левски" през лятото, в момента рита в Азербайджан. Той реши да прекара у нас почивката за националните отбори. Героите от "Левски" път получиха 24 часа, за да възстановят силите си от дербито с "оранжевите" и танците.

 

"Футболистите се стараха и заслужават първото място. Изиграхме и други силни мачове. Подобряваме нещата. Имаме много нови футболисти, а и контузени. Феновете са феноменални, затова ще градим трибуна и за тях", заяви спортният директор Георги Иванов.

 

"Да си лидер е супер! Играем мач за мач и нещата се получиха", радваше се и Божидар Краев.

 

"Рано е да говорим за титла. Важното е, че вървим по възходяща линия. Усещам настроение и желание да печелим във всеки мач", коментира Стойчо Стоев. Клубът благодари на агитката за неистовата подкрепа в Ловеч, която също спомогна за победата.

Копирано от standartnews.com