Група елитни проститутки ще се усукват около българската делегация по време на мача с Хърватия от квалификациите за Евро 2016. Щедрите домакини са осигурили специалната екстра за ВИП ложата, където ще бъдат настанени шефът на БФС Борислав Михайлов и свитата му на срещата в събота.

Компания на нашите футболни ръководители в тузарската трибуна ще правят няколко от най-вървежните местни мръсници. Сред тях са популярните сексфурии Нивес Целзиус и Нина Морич (на снимката), които ужким ще подкрепят хърватския национален отбор, но всъщност ще са изцяло на разположението на Боби Михайлов и служителите му, пише "Всеки ден".

Командата на Ивайло Петев ще гостува в събота (10 октомври) на стадион „Максимир" в Загреб при гробна тишина, тъй като хърватите имат наказание от УЕФА за мач без публика. Причината е свастиката, изобразена на терена в мача на хърватите с Италия през юни тази година. На стадиона ще бъде отворена единствено ВИП ложата.

Там покрай нашенската делегация начело с Борислав Михайлов ще пъчат цици знойни хърватки, за които се знае, че не са с особено висок морал. За такива като Нивес Целзиус и Нина Морич в Хърватия е публична тайна, че са елитни проститутки, обслужващи най-вече хора, свързани с футбола. Неслучайно тези двете често посещават мачове на стадиона в Загреб. Самата Целзиус преди години се прочу, като прави секс с играча на „Динамо" Дино Дърпич в центъра на терена на „Максимир". За да замажат скандала, от клуба изгониха футболиста. Мъжемелачката Целзиус е прочута и като нимфоманка. Освен това има слухове, че залита и по жени. Иначе се изявява като модел, певица и журналистка.

Другата популярна безсрамница, по която ще точат лиги Боби Михайлов и колегите му от БФС, е Нина Морич. Тя е най-известната хърватска манекенка. Заради модните си изяви Морич минава за едно от най-добрите футболни гаджета в Италия, където работи. Винаги обаче намира време да посети „Максимир" при покана от хърватите.

За нашите мачът е без значение, тъй като на практика изхвърчахме от борбата за третото място, което дава шанс за класиране на Евро 2016 чрез бараж. Очертава се гостуването ни в Загреб да е чисто и просто добра възможност за футболните ни шефове да оплакнат окото с нещо чуждо. Че даже и нещо повече. „Нали не мислите, че тези момичета са там само за да ръкопляскат. Има как да си предложат дискретно услугите", обясни служител на футболния съюз. Впрочем това няма да бъде изненада, тъй като дори в самолета на българския национален отбор по футбол понякога са се возили по две-три наши проститутки. Това ставаше в периода между 2005 и 2009 г., водеше ги член на Изпълкома, свързан с една от силовите групировки.