Галерия

Съпругата на треньора на "Литекс" Лауренциу Регекампф - Анамария Продан, ще си махне силикона от гърдите. Атрактивната госпожа стигнала до това решение по медицински причини.

„От гледна точка на семейната ми история, свързана с рака на гърдата, реших да махна силикона от бюста си - обяви футболната мениджърка. - Това ще е и поредната ми крачка като активист в борбата с рака. Искам да допълня, че това ще е последният ми коментар по премахването на силикона от гърдите ми.“

Според информациите от Румъния съпругата на Регекампф вече е в Истанбул, където ще бъде извършена операцията. В Турция тя е придружавана от треньора на "Литекс", който се възползва от паузата в първенството заради мачовете на националния отбор.

Със своите 107 см гръдна обиколка Анамария можеше да мине повече за еротичен модел, отколкото за бизнес дама, пише "България днес".

Съпругата на Регекампф е първата жена в Румъния с лиценз за футболен импресарио от ФИФА. Тя е била спортен директор и президент на няколко клуба. Освен това се изявява като водеща в една от най-големите медии в северната ни съседка - Pro TV.