Николета Лозанова и Алисия може вече да не са на мода в националния отбор, но имат достойни заместнички. Оказа се, че заместниците на Валери Божинов и Ники Михайлов могат да се похвалят с не по-малко засукани и интересни половинки.

Дебютантът Асен Георгиев обра точките с приятелката си. Юношата на "Левски" е гадже с дъщерята на скандално известния митничар Николай Вучев - Мануела, съобщава "България днес". Вучката се прочу преди две години покрай записите на разговори на премиера Бойко Борисов и шефа на Агенция "Митници" Ваньо Танов. В един от тях министър-председателят лобираше за приятеля си, с когото ритат заедно.

Въпреки скандала Вучката, който е братовчед на небезизвестния Димитър Вучев-Демби, и Борисов запазиха дружбата си. Премиерът дори е бил почетен гост на бала на Мануела. Красивата дъщеря на митничаря и Асен Георгиев са заедно от доста време. Националът си е спечелил одобрението на семейството на любимата си, като понякога ги придружава и на фамилните почивки. Преди дни бранителят успя да разтопи сърцето на половинката си. Той я изненада със 101 рози по случай рождения й ден.

Не по-малко атрактивна е и половинката на вратаря Пламен Илиев - Анна. Красавицата от Ботевград е бивша гимнастичка, а доскоро учеше спортен мениджмънт в НСА. Изявява се успешно и като танцьорка. Тя бе сред звездите в авторския спектакъл на Атанас Месечков - "Любовни сезони".

Двамата с Тигъра са заедно от 2011 година, като Анна бе неизменно до любимия си по време на трудните му периоди в "Левски". Сега бившата гимнастичка е заедно с Илиев и в Румъния, където от лятото той рита в местния "Ботушани". Танцьорката дели времето си между северната ни съседка и родината. Прибира се в България, когато има ангажименти.

Още една от новите попълнения сред футболните половинки протяга ръце към короната на Николета и Алисия. Това е годеницата на Страхил Попов - Гергана. Половинката на сравнително пресния национал накара лигите на доста негови съотборници да потекат. Капитанът на "Литекс" и засуканата ловчанлийка са заедно от няколко години. От навечерието на 2013-а са сгодени. Гергана, която е възпитаничка на Природо-математическата гимназия в Града на люляците, спокойно може да краси корицата на всяко модно списание.

Но освен красива тя се оказа и умна. Футболната половинка е дипломиран икономист. В тима все още се радват и на присъствието на няколко доказани красавици като Елена Паришева и Мария Валериева, които споделят живота си съответно с Ивелин Попов и Георги Миланов. Сред топмацките е и гаджето на Симеон Славчев - Яна.

Елена Паришева

Мария Валериева