Галерия

Бившата любовница на Ивенил Попов - фолк звездата Бриана, няма да става кмет, след като оттегли кандидатурата си за градоначалник на град Левски.

Силиконката, която е минала още през леглата на Мартин Стоев и Момчил Цветанов от ЦСКА имаше намерение да стане първи човек в Левски, но в крайна сметка това няма да стане.

"Наскоро се отказах от политиката по лични причини, за които не искам да говоря пред медиите. Смятам да помагам на града по друг начин. Абсолютно сериозно се бях решила преди това да се боря за кметския пост, жителите на родния ми град сами ме поканиха, а спомняте си, че участвах и на предишни избори".

"Щях да се преборя за поста не за да се шуми около името ми, аз съм отраснала, живея тук, исках да помогна на хората. Можеше и да не спечеля изборите, но кандидатурата ми бе призив – тя трябваше да покаже, че нещо е редно да се промени", заяви Бриана пред "Всеки ден".

"Тази промяна в страната ни трябва да започне от най-малките градове, като постепенно променим цяла България. Повечето неща, които се случват в родината, не се харесват на никого. Когато почистим страната от лошите навици, започнем да спазваме правилата, тогава няма да има верижни катастрофи с 50 коли и много трупове".

"Исках да стана кмет на Левски, за да виждам в родния ми град щастливи хора, които се усмихват – живеят по европейски. Както си изградим сами живота, така ще живеем. Странно е, че когато българинът излезе в чужбина, тогава живее по правилата, спазва ги, виждате, че у нас не се получава", добави чалгарката.