В страхотен лукс се къпе Димитър Бербатов в Солун. Нападателят на ПАОК живее в най-тузарския хотел "Македония Палас" в гръцкия град.

Той обитава президентския апартамент "Филип II" още от началото на престоя си в отбора. И явно няма намерение да се мести скоро, съобщава "България днес".

Апартаментът е зает до края на годината, показа справка в сайта на хотела. Цената на една вечер в луксозното жилище е 1000 евро. Предполага се, че гръцкият клуб плаща с около 300 евро по-малко, тъй като се възползва от намалението за дълъг престой. Това означава, че на месец от ПАОК се изръсват с по около 21 000 евро за дом на Бербо.

Луксозният апартамент е с изглед към Солунския залив и Бялата кула, която е на 900 метра от хотела. Домът на нападателя се простира на 135 кв.м и разполага с две спални и едно общо помещение.

Те са със специални шумоизолирани прозорци. Във всяка от тях има огромни плазмени телевизори, както и CD плеъри. В двете бани преобладава мраморът. Те разполагат с джакузи.

"Македония Палас" е най-луксозният хотел в Солун. Той е разположен на самия морски бряг до центъра на града. Предлага 2 престижни ресторанта, открит плувен басейн, фитнес зала, сауна, козметичен и фризьорски салон.