Модната икона Благой Георгиев е започнал здраво да побелява, съобщава "България Днес". Джизъса напоследък има все повече бели косми по главата си и това го е притеснило сериозно. Набожният футболист в момента е в Христовата възраст, а след по-малко от месец ще чукне 34 лазарника.

Откакто стана улегнал и семеен мъж, побеляването рязко се увеличило. Според негови приятели това е станало заради мераците на новата му булка, но Благой и дума не давал да се каже срещу Есмер.

Заради белите си коси Георгиев прибегнал до любимите си козметични и фризьорски услуги. От известно време насам той стриктно боядисвал косата си в черно. Дори и за сватбата си футболистът бе с неестествено лъщящи косми, които издаваха, че боята е играла.

Наскоро Благо реши да си пусне лека брада, както е модерно, и това го издаде, че е започнал да старее. Окосмението по лицето му е силно побеляло, а паникьосан от това играчът на руския "Рубин" (Казан) веднага се допитал за възможни процедури.

За никой не е тайна, че Георгиев е силно суетен и държи изключително много на ефектния си външен вид. Затова и той кара стриктно коледните пости и не приема никакви животински храни.

Междувременно играчът не спира да демонстрира любовта си към своята съпруга Есмер. Отскоро Благой нахлузи футболни обувки с гравирано на тях името на половинката му. Самата чеченка се похвали със снимка на Георгиевите чепици. Българинът обаче все още не е вкарвал гол с тях.

В същото време в дома на младоженците се стовари неочакван проблем. След като стана ясно, че природозащитници се надигнаха срещу отглеждането на домашното им леопардче, животинчето май вече е конфискувано.

Никой все още не е потвърдил информацията, но Благо и Есмер от седмици вече не показват снимки с пухкавия домашен любимец, с който доскоро не спираха да парадират. Сега Георгиев релаксира в къщата си основно с компютърни игри.