Да си един от най-големите таланти в своя спорт, да излизаш с модел и да ти бият шута заради това, че не искаш да правиш секс... Историята звучи невероятно.

Галерия

Но точно това се случи с куотърбека на Филаделфия Ийгълс Тим Тибоу, който държал на сухо приятелката си Оливия Кулпо откакто се познават, защото искал да станат интимни чак след сватбата.

Горещата палавница обаче изпитвала много по-голям сексуален глад от сдържания професионален спортист, който навярно вече си скубе косите заради изпуснатата възможност, пише "Лос Анджелис Таймс".

Тим изпращал сладникави писма на 23-годишната хубавица, която е бивша Мис САЩ. Тя очаквала с нетърпение двамата да станат и интимни, но Тибоу не отстъпвал и бил твърдо решен да запази девствеността си...

Чашата на търпението преляла след поредната самотна нощ на горещата красавица и тя скъсала с гаджето си. В момента двамата си останали много добри приятели, което явно се харесва повече на 28-годишния затворен куотърбек. 

Кулпо обаче явно е магнит за мъже без сексуален опит, защото предишното й гадже също отказваше да прави секс с нея дълго време, преди да събере смелост и да вкуси от забранения плод...

Що се отнася до кариерата на Тибоу, тя рязко върви надолу. Само допреди няколко години той беше считан за най-големия талант, но не издържа на натиска да се доказва сред най-големите.