Галерия
 Спряганата за ново завоевание на Валери Божинов - еротична моделка Звезделина Иванова, отрече да има вземане-даване с нападателя на "Партизан".

„Мъжът до мен не е Валери Божинов, нито който и да е български футболист. Личният ми живот винаги е бил тайна и ще си остане“, написа тя в личния си профил във фейсбук.

Веднага последваха куп коментари на нейни дружки, които я зауспокояваха. Интересно е, че най-дейна беше бившата любовница на Божинов - Моника Валериева. Оказа се, че тя е най-добра приятелка на моделката. Последваха и няколко не много ласкави коментара за Валери. Това явно стресна Звезделина и няколко часа по-късно тя изтри поста си.

В момента скандалната хубавица се припича на Малдивите. Преди това тя мина през Барселона и Дубай. Според нейни близки за екзотичните й пътувания плаща гаджето й - гръцки милионер. Той бил луд по нея и се стараел да задоволява всичките й прищевки.

Божинов е средБрюнетката стана популярна у нас, след като се яви на конкурса „Мис България“ през 2013 година. Така тя попадна в полезрението на родните плейбои. Според слуховете моделката е минала и през леглата на Ники Михайлов и Благо Георгиев.