Кръвта вода не става, казват старите хора. След като любовните свалки на Валери Божинов в интернет станаха хит в социалните мрежи, сега се появиха и закачки с жени на баща му Емил Божинов.

Палавият татко пробвал да си уреди среща и нещо повече с журналистката Дани Златанчева, която лично го разкри на профила си във Фейсбук, пише Big5.

"Представям ви бащата на Повелителя на малките котета, заклет ритнитопковец и почитател на кълчибаджак културата - големия котарак Емил Божинов в любовно обяснение към мен от преди няколко месеца".

"Публикува се в чест на наближаващия празник на виното и любовта…Истинското лице на един „човек зад кадър”, но с големи претенции да е в играта!", пише момичето.

От публикувания чат става ясно, че Валери е далеч по-изтънчен сваляч от баща си. В опитите да свали Златанчева той включва епитети като "помийо", "такава мърда не съм имал като тебе, мършо" и други.

Преди време се появиха слухове, че биологичният баща на футболиста пробвал да насили бившата му половинка Николета Лозанова.