Нови детайли относно нощното излизане на халфа на Байерн Мюнхен Артуро Видал след мача с Ювентус (2:2) от Шампионска лига във вторник излязоха наяве. След като немският Билд разкри, че чилиецът е напуснал хотела си "Принчипи ди Пиемонте" в 2:25 през нощта след мача, днес Гадзета дело Спорт разказа къде и с кого е празнувал Артуро в Торино.

Според журналиста Фабиана дела Вале след напускането на хотела, делегация от германския клуб се е отправила директно към бар в южната част на Торино, на около километър от Олимпийския стадион. Освен организатора Видал, на партито са присъствали Франк Рибери, Тиаго Алкантара, Дъглас Коста, Рафиня, Давид Алаба и бившият ювентинец Коман.

Барът с претенциозното име "Копакабана" скоро се напълнил и с други приятели и познати на Видал от италианския му период, а малко след това е пристигнал и Пол Погба, пише Juventusbulgaria.com. Известно е, че французинът поддържа отлични отношения с бившия си съотборник. Купонът е продължил с шумна музика и забавление до 5:30, когато играчите на немския клуб са се върнали в хотела, а Погба се е прибрал в апартамента си, който се намира близо до бара.