Десният бек на третодивизионния Евроколеж Николай Бончев влетя с гръм и трясък в спортните новини. Здравенякът беше замесен в грандиозен бой при гостуването на Борислав в Първомай от Югоизточната "В" група.

Николай е известен още и с голите си снимки под псевдонима Джак Уорд, заради които беше обявен за порно актьор. Освен това се снима и в клип на Азис (песента "Мразиш").

Пловдивчанинът говори пред "7 дни спорт", бесен от някои информации за личността му и събитията в Първомай.

- Какво се случи на мача в Първомай?

- Случи се това, че сме честен отбор. Не поискахме да вземем пари от домакините, за да загубим. Излязохме за честта си. Сто на сто са ги дали на съдиите. Защото се свиреше 300 на 0 за домакините. Отгоре на всичко провокациите не спряха цял мач. Спрямо мен също. Мачът вървеше много нервно. Така 4-5 минути преди края в една ситуация получих удар в гръб от съперник. Не го видях. Свали ме на земята. Просто не издържах и отвърнах. Ударих му един здрав. Така се стигна до мелето. Нахлуха сигурно към 50 зрители да ме бият. Аз съм здрав, но 50 ми идват много. Иначе ги каня един по един всичките да се пробваме. Даже по двама. Да заповядат където искат в Пловдив, ще ги видя колко са смели. 

- Резултатът е счупена ръка на две места?
- Това са поредни измислици. Нито са ми я чупили, нито съм опериран. Просто е пукната. Добре съм. Не знам откъде се появиха тези информации. Приятели се обаждат, пишело "Порно актьор пребит в Първомай". Не е вярно нито едното, нито другото. Не съм никакъв порно актьор, никога не съм снимал подобни неща. Бях модел, направих еротична сесия. Останала е в миналото.

- Всичко тръгва от снимките ви в клип, на които сте гол?
- Е, и! Правя ли секс? Двойка, тройка? Да виждате хора на снимките освен мен. Не. Пълни глупости са. Просто ми предложиха пари и ги взех. На вас ако ви дадат 2000 евро за 30 минути снимки, ще приемете ли? Ще приемете!

- Е, има хора, които не биха приели?
- Има, но 99 процента от мъжете биха приели. Ако някой види 50 лева на улицата, ще се наведе да ги вземе. Дори да е премиер. Не виждам нищо срамно, че съм се снимал. Никой не пише, че имам и сесия за фирма, която произвежда бельо. Пак е същото. Еротичната сесия беше снимана от професионалисти, подписахме договори. Не сме се крили по фургони и вили. Но минаха години, казал съм отдавна край. Приятелите ми се смеят на писанията, че съм порно актьор. Напълно нормален човек съм, семеен. 

- Имате и клип с Азис, бихте ли снимали пак, ако ви предложи фолкаджия, рапър, естраден певец?
- Не, категорично. Това с клипа на Азис беше същото. Даваха добри пари, снимах се. Само веднъж, друг клип нямам. Нищо лошо. Май снимките с Азис бяха и преди еротичните. Не мога да си позволя повече подобни изяви, защото съм семеен.

- Имате жена, дете?
- Засега само жена, дай боже скоро и дете. Напълно обикновен човек съм. Аз не искам да ставам известен, не разбирам този шум около мен. 

- Вие вече сте известен, така или иначе.
- Честно казано, не я разбирам тази известност в България. Тук е изкривена. Искам да си живея тихо, да не се занимават с мен.

- Занимавате ли се с нещо сега извън футбола?
- Не, сега съм студент в Евроколеж. Уча. Ще видим какво ще стане от мен. Важното е да се реализирам, да имам добро семейство, да сме живи и здрави.

- Откъде тръгвате за футбола?
- Юноша на Марица съм. Оттам тръгнах. Играя десен защитник.

- Любимият ви отбор в България?
- Левскар съм, то си личи от всички мои снимки. 

- Странно за пловдивчанин, в града си или от Ботев, или от Локо.
- Така е, но аз винаги съм бил левскар. 

- Запален ли сте, ходите ли редовно на мачове?
- Ходя често, когато имам възможност. И в София, и когато Левски гостува в Пловдив. 

- Иначе гледате ли Ботев и Локо?
- Не, не ме интересуват.

- Защо според вас Левски не върви и този сезон? 
- Нормално е всеки отбор да има спад, един или два слаби сезона. Левски си е Левски, ще бъде пак силен, не се съмнявайте.

- Имате ли идоли във футбола?
- Не, не ги разбирам тези неща. Чак пък идоли, на които да се възхищавам. Просто харесвам някои отбори повече. Фен съм на Милан. Ето, харесвах много Паоло Малдини.