Луд скандал е вдигнала на звездата на "Пари Сен Жермен" Златан Ибрахимович - съпругата му Хелена, твърдят жълти издания във френската столица.

Ибра отпразнува спечелването на Купата на Лигата от ПСЖ с щуро парти и момичета по бански. Купонът се състоя в Лас Вегас, за където шведският национал отпраши след победата над "Лил" с 2:1, донесла на столичани втори трофей за сезона след завоюваната предсрочно титла в местното първенство.

Отборът дори се гласи за хеттрик, като следващия месец излиза на финал за Купата на Франция срещу "Олимпик" (Марсилия).

Доволен от играта на футболистите му, босът на "Пари Сен Жермен" реши да им даде няколко дни почивка, за да презаредят батериите.

Така Ибрахимович и още няколко негови съотборници се озоваха в световната столица на хазарта, където побързаха да се включат в парти край басейна на хотела, в който са отседнали. В задружната групичка бяха още халфовете Марко Верати и Хавиер Пасторе.

Всичко това е много хубаво, но Златан не казал на благоверната си къде отива и най-вече какво ще прави. По същото време Хелена била ангажирана професионално с бизнеса си. Двете им деца Максимилиан и Винсънт били поверени на бавачка.

При завръщането си в Париж шведът, роден в бивша Югославия, трябвало да изслуша монолога на жена си, която никак не била доволна, че той се е забавлявал с приятели и жени със съмнителна репутация.