Бразилците са известни с техниката си на футболния терен. Прелестната брюнетка Ракел Ембайшадиньос добави към това и ударна доза сексапил, след като овладя до съвършенство умението да жонглира с топка. 

Галерия

25-годишната бразилка постави личен, а може би и световен рекорд за продължително жонглиране, след като задържа топката в продължение на 4 часа. Все още предстои статистиците да кажат своята тежка дума, но Ракел вече успя да привлече вниманието върху себе си.

"Искам да покажа, че ние, момичетата, можем да се справяме много добре в чисто мъжки спорт. Когато бях по-малка, момчетата ми се подиграваха на футболните умения, но вижте сега кой е по-добър. Всичко е въпрос на тренировки и техника", заяви бразилката. Тя си дава ясна сметка, че събира мъжките погледи не само с уменията си да жонглира с топката, но и с факта, че има привлекателно тяло, което не се колебае да показва. На токчета, с къса пола и изхвръкнали гърди няма как погледите да не са в нея.

"Съвсем друго е да се жонглира с топка, когато това го прави хубава жена на високи токчета, момчетата обичат да гледат такива неща", смята прелестната брюнетка, цитирана от "7 дни спорт".

Нейните клипчета са тотален хит в Бразилия, където уменията с футболната топка са издигнати в култ. Сега самата Ракел и много нейни фенове се надяват славата й да се разпространи и в други държави. 

За това трябва да помогне и предстоящата Копа Америка, както и европейското първенство във Франция. Според анализатори посещенията на спортни клипчета се увеличават значително при големи футболни форуми, защото тогава в интернет търсачките се изписват много ключови думи, свързани с този спорт. 

Все още не е ясно дали Ракел планира да се пусне и на футболното игрище, а не само да жонглира с топката, но явно спортният й талант е налице, а природните дадености също са на нейна страна.

Самата тя е почитателка на Кристиано Роналдо, а от сънародниците си най-много харесва легендарния защитник Кафу. Брюнетката обаче все още не разкрива на кой пост би искала да играе, ако все пак реши да се включи и в някой женски футболен мач. Многобройните й фенове пък с нетърпение очакват нови нейни изяви в социалните мрежи.