Във футбола невинаги важи правилото, че зад всеки успял мъж стои жена. Често дори се случва точно обратното и десетки звезди провалят кариерите си заради алчни гаджета и съпруги. Случаят с най-актуалната звезда на Франция Дмитри Пайе не е такъв.

Неговата красива съпруга Людовин прикова погледите още на първия мач на европейското, когато Пайе спаси домакините с невероятен гол срещу Румъния. Мнозина фенове се питат коя е жената, която успя да усмири скандалджията Дмитри. Виртуозът с топката бе на косъм да пропилее таланта си, след като дълги години във Франция влизаше в новините основно с изцепките си.

Пайе, който преди да стане звезда работи в магазин за дрехи, се бие със съотборници, вдига скандали на треньори, бяга от тренировки, гонен от отборите си въпреки невероятния талант. Някъде по това време среща Людовин, която изцяло преобръща живота му. След заминаването им за Англия Пайе слага край на скандалите и се превръща в истински идол за феновете на "Уест Хем".

За г-жа Пайе се знае твърде малко, семейството пази ревниво личния си живот. Жената на Пайе отказва да използва социални мрежи, крие в тайна дори и годините си. Не дава интервюта за медиите, пред които отронва едва по няколко думи, без да се бута пред обективите и камерите.

Семейството има три деца - Ноа (7 г.), Милан (3 г.) и все още ненавършилия годинка Фарел. Именно те и Людовин са голямото вдъхновение за Дмитри. "Без тях нямаше как да стигна дотук", признава звездата.

Съпругата и най-големият син са най-ревностните фенове на Пайе. След гола срещу Румъния Людовин не сдържа сълзите си и крещеше с пълно гърло името на любимия си край останалите съпруги на френските играчи. Той също не издържа и се разплака при смяната си. А дали любовта ще продължи да дава сили на Пайе и в останалите мачове от европейското, тепърва ще стане ясно.